NFHV Bestuur - Redactie - Ereleden - Site ontwikkeling/beheer

 

NFHV Bestuur

Onze voorzitter is Renske de Leuw. Renske is een enthousiaste harpiste werkzaam in verschillende ensembles en orkesten. Daarnaast is zij een bevlogen harpdocente. Meer informatie over Renske kan je vinden op: www.renskedeleuw.nl

 Renske4

 chrom 1kleiner Bestuurslid Mirjam Rietberg is uitvoerend en docerend harpiste. Naast haar werkzaamheden als 'gewone' harpiste speelt en doceert zij de kruissnarige chromatische harp. Meer over Mirjam is te lezen op www.mirjamrietberg.nl
Bestuurslid Rita Meijer is een enthousiaste amateur harpiste en een kei in teksten redigeren.  Rita2008-uitsn1
 eddysweegers-Groter Contrast Onze penningmeester Eddy Sweegers is een deskundige boekhouder met de nodige kennis van administratie en financiën en (ook handig voor ons) zelfs met kennis van harpzaken als vader van een getalenteerde harpstudente.

Sinds 2014 is Nanja voorgesteld als nieuw bestuurslid waar we heel blij mee zijn.

Nanja Bakker is een professioneel harpiste en speelt zowel solo als met diverse ensembles.

Zij  treedt regelmatig op tijdens openingen, diners,  bruiloften en recepties. Ook geeft zij concerten met koren, orkesten, theatermakers en haar twee ensembles.

 nanja
 Mea1

Mea van Delden versterkt sinds 2015 het bestuur als secretaris.

Zij heeft jarenlange ervaring met lesgeven op diverse muziekscholen aan leerlingen van alle leeftijden.
Zij treedt veelvuldig solistisch op en met orkesten en ensembles van verschillende samenstelling.

 

Redactie Folk Harp, Folks!

Lisa Veldkamp is het dagelijks leven schrijver en verzorgt tevens de persberichten voor een cultuurpodium in Capelle. Met haar passie voor zowel de harp als schrijven, versterkt ze ons redactieteam.
www.the-elemental.co.uk
 Lisa Veldkamp
Bess Franssen Bess Franssen is gepassioneerd harpdocente. Ze weet altijd weer nieuwe leuke dingen te verzinnen voor haar leerlingen en haar eigen spel: van gedichten op muziek zetten tot fado's zingen. Die creativiteit gebruikt ze in haar bijdragen aan de FHF!

Marielle Schreurs is werkzaam in de ontwikkelingssamenwerking sector. Haar favoriete folk harp muziek vergezelt haar steeds weer bij elke reis. Met de liefde voor de harp en het plezier om met teksten te werken wil zij graag haar bijdrage leveren aan het blad."

 Marielle Schreurs
anouk-platenkamp  Anouk Platenkamp is een gedreven harpiste die zowel klassiek als folkmuziek speelt. Naast haar werk als free-lance harpiste geeft zij regelmatig workshops voor keltische harp. Voor de FHF! is zij altijd op zoek naar leuke verhalen, foto's, muziekjes en tekeningen om elke keer weer het blad tot een succes te maken,

Anuscka Berghoef heeft ruim 20 jaar ervaring als journalist en eindredacteur. Ze wordt vooral geïnspireerd door taal én door de harp, en kan beide mooi combineren in haar werk voor de FHF! Voor het blad schrijft ze een column over haar ervaringen in de harp wereld (en daar buiten) en redigeert ze teksten. Meer over haar is te vinden op haar blog www.kiwavi.me

 Anuscka harp
   
   

 

Ereleden NFHV

Oprichtster / erelid:

Wil Kramer

Wil Kramer, de initiatiefneemster van de NFHV, heeft veel werk verzet om de vereniging op te zetten. Het vinden van belangstellenden en harpdocenten die het belang van een vereniging inzagen, de eerste samenspelbijeenkomsten organiseren en een nieuwsbrief samenstellen. In oktober 1995 werd de Nederlandse Folk Harp Vereniging dankzij haar een feit.

Wil Kramer - Oprichtster Nederlandse Folk Harp Vereniging

 

Erelid / voormalig voorzitter:

Ank van Campen
(1932-2010)

Ank van Campen heeft onvermoeibaar de kleine harp in Nederland gepromoot. Zij heeft met tomeloze energie composities en arrangementen gemaakt, harpweekenden georganiseerd, les gegeven, gepubliceerd over de geschiedenis van de harp en artikelen geschreven voor haar eigen Harpbrief en Harp Magazine, het harpbulletin (het verenigingsblad voor de (pedaal-)harpvereniging) en héél veel voor ons verenigingsblad; de FHF!

Ank van Campen

ErikvdWaal

Site design, advies,
ontwikkeling & beheer

Erik vd Waal

www.qtecdesign.com